Skip to content

Medewerkers aan het woord

Werken bij Cobb Europe doe je niet alleen, maar samen met gepassioneerde collega's die zich dagelijks inzetten voor de voedselvoorziening van morgen. En wie kan je beter vertellen hoe het is om bij Cobb te werken dan onze medewerkers zelf? Bekijk hieronder de ervaringen van jouw toekomstige collega's!

Jessica Finance Team UK

Jessica werkt sinds maart 2022 bij Cobb als financieel accountant. Ze is gevestigd in het kantoor in Colchester in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel ze binnen ons financiële team werkt, werkt ze ook nauw samen met alle andere onderdelen van het bedrijf.

Sarah Marketing UK

Sarah werkt sinds eind 2021 bij Cobb als Associate Marketing. Ze bracht een schat aan ervaring met het werken in sociale media met zich mee, evenals een brede kennis vanuit eerdere marketingfuncties.

Jackson Production

Jackson werkt sinds mei 2020 op een van onze grootste opfokbedrijven. Tijdens zijn tijd op de boerderij heeft hij zijn pluimveeverzorgingsvaardigheden flink ontwikkeld en blinkt hij uit in zijn rol.

Kom bij ons team!

Wil jij bijdragen aan de voedselvoorziening van morgen? Kom ons team versterken. Solliciteer op een van de vele functies binnen onze foklocaties of op het hoofdkantoor.

Onze locaties in Europa