Skip to content

Medewerkers aan het woord

Werken bij Cobb Europe doe je niet alleen, maar samen met gepassioneerde collega's die zich dagelijks inzetten voor de voedselvoorziening van morgen. En wie kan je beter vertellen hoe het is om bij Cobb te werken dan onze medewerkers zelf? Bekijk hieronder de ervaringen van jouw toekomstige collega's!

Eliberto Productie

Eliberto werkt sinds november 2021 bij Cobb op de locatie in Herveld. Elke dag wordt hij weer vrolijk van het gekakel van zijn gevleugelde vrienden. Samen met zijn collega's van het productieteam zet hij zich dagelijks in voor de beste vermeerderings- en bevruchtingscijfers voor een nieuwe generatie dieren. Bekijk hier wat volgens Eliberto het werken bij Cobb zo leuk maakt.

Sem Selectieteam

Sem werkt al 10 jaar bij Cobb locatie Herveld. In zijn loopbaan is hij doorgegroeid naar Selecteur, waar hij zich dagelijks inzet voor het selecteren van de dieren op basis van uiterlijke kenmerken met het beste genetische potentieel voor de toekomst. Bekijk hier wat volgens Sem het werken bij Cobb zo leuk maakt.

Paul Planning

Paul werkt als Manager Planning op het Cobb Nederland hoofdkantoor in Boxmeer. Hij stuurt drie broederijen aan en is verantwoordelijk voor het regelen van het transport van onze dieren en eieren wereldwijd vanuit Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Een complexe klus, maar hij doet zijn werk met veel passie en plezier!

Xandra Metingenteam

Xandra werkt sinds maart 2021 bij Cobb, op de locatie in Herveld. Ze is vanuit een andere sector ingestroomd en werkt nu met veel plezier bij het Metingenteam, waar ze zich bezighoudt met diverse werkzaamheden ten behoeve van dataverzameling voor het fokprogramma. Bekijk hier wat volgens Xandra het werken bij Cobb zo leuk maakt.

Kom bij ons team!

Wil jij bijdragen aan de voedselvoorziening van morgen? Kom ons team versterken. Solliciteer op een van de vele functies binnen onze foklocaties of op het hoofdkantoor.

Onze locaties in Europa