Skip to content

Allround agrarisch medewerker

- Herveld, Gelderland, Nederland€ 2.660,44Herveld

Functieomschrijving

Please note that we only consider Dutch-speaking candidates


Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een leuke afwisselende job? Dan is de functie van Agrarisch Medewerker binnen het LOT (locatie ondersteund team) wat voor jou!

Hoe kan jouw dag eruit zien als Agrarisch Medewerker?

Rond 05:30 uur kom je aan op je werk en je start je dag met een frisse douche. Dit is verplicht om ziekte-insleep binnen ons bedrijf te voorkomen. Fris en fruitig pak je nog een kop koffie en sluiten jij en je collega’s aan bij het dagelijkse werkoverleg. Hier spreken jullie de dag en taakverdeling door. Vervolgens begin je met het uitmesten van de stal op de verreiker. Na de koffiepauze ga je door met het schoonspuiten van de paden over het hele terrein. Na de lunchpauze en een potje tafeltennis is het tijd om terug te keren naar het selectieteam. Als Agrarisch Medewerker word je namelijk breed ingezet over alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf, waardoor je regelmatig bijspringt op andere afdelingen.
Tegen het eind van de dag zorg je er nog voor dat het gras op het terrein er weer keurig gemaaid bij ligt. Om 14:30 uur zit jouw dag er alweer op, kan je nog even lekker van het zonnetje genieten!Dus voel jij je meer thuis in het grove werk en ben je graag lekker fysiek en veel buiten aan het werk? In dit team zorg jij er samen met je collega’s voor dat de stallen en de werkomgeving weer spik en span worden. Je wordt breed ingezet over alle voorkomende werkzaamheden binnen het team en hebt veel vrijheid binnen het werk, waarbij je regelmatig bijspringt op andere afdelingen binnen ons fokbedrijf. Je taken bestaan uit het overplaatsen/inplaatsen en inenten van dieren, diverse loodswerkzaamheden en het ontruimen, desinfecteren en schoonspuiten van materiaal en overige werkzaamheden zoals het bijhouden van het terrein, ongediertebestrijding en het besturen van voertuigen. Op dinsdagochtend ben je al vroeg aanwezig om te helpen met slachtladen, dit houdt in dat je de dieren die niet doorgaan in het fokproces uit de stallen haalt en het transport richting de slacht gereed maakt. Kortom: een super gevarieerde job!

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week, parttime is bespreekbaar. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag liggen de werktijden tussen 06:00 en 16:15. Dit is afhankelijk van bij welk team je wordt ingezet. Op dinsdagen werk je van 04:45 uur – 13:15 uur.


Vereisten

Over jou

 • Affiniteit met de agrarische sector of veehouderij is gewenst, maar we nodigen kandidaten met een andere achtergrond ook van harte uit om te reageren. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in staat procedures te volgen en ziet hier het belang van in.
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en toont initiatief.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent een betrouwbare teamplayer met een echte aanpakkersmentaliteit.
 • Verder is het belangrijk dat je je in onze cultuur herkent: we zijn een team, we vertrouwen, we nemen verantwoordelijkheid, we luisteren en we zijn gepassioneerd.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed fulltime startsalaris van € 2.699,05 bruto per maand en € 2.135,07 als je onder de 21 jaar bent. Het salaris wordt jaarlijks opnieuw bekeken, je kunt binnen een aantal jaar groeien naar een salaris van € 3.122,35 bruto per maand!
 • Ons uitgangspunt is een langdurige samenwerking, dat begint met een 7 maanden contract. Uiteindelijk hoort bij goed functioneren een vast contract zeker tot de mogelijkheden
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis en de keuze om overwerk te laten uitbetalen of op te nemen in tijd
 • Start je dag fris met een gratis douche en bedrijfskleding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een performance bonus, een bruto vergoeding voor je zorgverzekering, reiskostenvergoeding, een gunstige pensioenregeling, fiscaal aantrekkelijke producten en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen


of