Skip to content

Dierverzorger Metingenteam

Nederland, Gelderland, Herveld€ 2.699,05 - € 3.122,35 per maandHerveld

Functieomschrijving

Binnen Cobb Europe zijn wij op zoek naar een Fokkerij medewerker voor het Metingen team. Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag, parttime is bespreekbaar. De werktijden zijn van 06:00 - 14:30 uur of van 07:45 - 16:15 uur.

Als medewerker van het Metingen team werk je aan verschillende metingen voor de fokkerij. Deze data wordt verzameld en doorgestuurd naar onze afdeling R&D voor ons fokprogramma, als medewerker van het Metingen team heb je dus een belangrijke taak! Samen met een team van collega's houd je je bezig met het in- en uitwegen van de dieren zodat de voederconversie gemeten kan worden, werkzaamheden rondom de water intake van de dieren, verzorging van dieren (voer, water, klimaat, welzijn en gezondheid) en het inrichten van hokken. Daarnaast zijn er een aantal specialistische taken zoals het uitoefenen van de Ultrasound, Lixiscoop en dissection. Wij zoeken een enthousiaste en betrouwbare collega die in staat is om, binnen grenzen, eigen initiatief te tonen. Je denkt graag mee over de uit te voeren werkzaamheden, werkt accuraat en neemt verantwoordelijkheid.

Vereisten

Over jou

 • Ervaring in de veehouderij (of bijvoorbeeld paraveterinair/ biotechnicus) is mooi meegenomen maar geen vereiste, affiniteit met de agrarische sector is daarentegen wel gewenst.  Gemotiveerde kandidaten met een andere achtergrond worden ook van harte uitgenodigd om te reageren. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in staat procedures te volgen en ziet hier het belang van in.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan nauwkeurig en accuraat werken
 • Verder is het belangrijk dat je je in onze cultuur herkent: we zijn een team, we vertrouwen, we nemen verantwoordelijkheid, we luisteren en we zijn gepassioneerd.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed fulltime startsalaris van € 2.699,05 bruto per maand en € 2.135,07 als je onder de 21 jaar bent. Het salaris wordt jaarlijks opnieuw bekeken, je kunt binnen een aantal jaar groeien naar een salaris van € 3.122,35 bruto per maand!
 • Ons uitgangspunt is een langdurige samenwerking, dat begint met een 7 maanden contract. Uiteindelijk hoort bij goed functioneren een vast contract zeker tot de mogelijkheden
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis en de keuze om overwerk te laten uitbetalen of op te nemen in tijd
 • Start je dag fris met een gratis douche en bedrijfskleding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een performance bonus, een bruto vergoeding voor je zorgverzekering, reiskostenvergoeding, een gunstige pensioenregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen

of

Apply with Indeed onbeschikbaar