Skip to content

Pluimvee selecteur

Nederland, Gelderland, Herveld€ 2.620,44 - € 3.161,64 per maandHerveld

Functieomschrijving


Binnen Cobb Europe zijn wij op zoek naar een Fokkerij medewerker voor het selectieteam. Het selectieteam is verantwoordelijk voor het selecteren van de beste dieren voor ons fokkerijprogramma. Je begint als fokkerij medewerker, bij goed functioneren zul je daarna opgeleid worden tot Selecteur.

Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag, parttime is bespreekbaar. De werktijden zijn van 06:30 - 15:00 uur.

Als selecteur vorm je een belangrijke schakel in het fokproces en word je getraind om de juiste selecties te maken van dieren. Dit doe je door de dieren te selecteren op basis van uiterlijke kenmerken. Jij hebt hiervoor oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Binnen de functie van medewerker in het selectieteam krijg je diverse taken, zowel in teamverband als individueel. Inzicht in de totale werkzaamheden en verantwoordelijkheid nemen voor de eigen werkzaamheden is van groot belang.

Daarnaast voer je werkzaamheden van het selectieteam uit, zoals het scheiden van dieren, scannen en plaatsen van wingbands, wegen van dieren en het verplaatsen van kratten. Dit doe je voornamelijk in teamverband, communicatie is daarom belangrijk. Omdat je de hele dag met dieren werkt is dierwelzijn een extra belangrijk punt binnen het selectieteam.Vereisten

Over jou

 • Ervaring in de veehouderij is mooi meegenomen maar geen vereiste, affiniteit met de agrarische sector is daarentegen wel gewenst. Gemotiveerde kandidaten met een andere achtergrond worden ook van harte uitgenodigd om te reageren. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in staat procedures te volgen en ziet hier het belang van in.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan nauwkeurig en accuraat werken
 • Verder is het belangrijk dat je je in onze cultuur herkent: we zijn een team, we vertrouwen, we nemen verantwoordelijkheid, we luisteren en we zijn gepassioneerd.
 • In verband met onze biosecurity regels is het thuis houden van gevogelte niet toegestaan.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed fulltime startsalaris van € 2.620,44 bruto per maand en € 2.072,89 als je onder de 21 jaar bent. Na het afronden van opleidingsprogramma tot selecteur, kun je tot wel € 3161,64 bruto per maand verdienen! 
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis
 • Bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden
 • Start je dag fris met een gratis douche en bedrijfskleding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een performance bonus, een bruto vergoeding voor je zorgverzekering, reiskostenvergoeding, een gunstige pensioenregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen


Vragen of interesse?

Bij interesse ontvangen we graag je sollicitatie via onze website. Een korte motivatie is altijd handig!

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar HRNL@cobbvantress.com