Skip to content

Dierverzorger

- Herveld, Gelderland, NetherlandsHerveld

Job description

Please note that we only consider Dutch-speaking candidates

Binnen Cobb Europe zijn wij op zoek naar een Dierverzorger. Het betreft een fulltime functie, parttime werken is bespreekbaar. De werktijden zijn van 6.30 uur tot 15.00 uur (maandag tot en met vrijdag).
Daarnaast is het mogelijk om in een shift systeem te werken, hierbij werk je ook weekenddiensten. 

Als verzorger ben je in de breedste zin verantwoordelijk voor de verzorging van de dieren en het uitvoeren van allround fokkerij werkzaamheden. Het gaat hierbij voornamelijk om het controleren of de dieren gezond zijn en zich normaal gedragen. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren en aanpassen van het voer en water als het gaat om voertechniek, drinknippels en waterdruk. Maar ook taken als het ophalen van de uitval (waar je tevens sectie voor uitvoert) en de stal schoon en optimaal houden voor de dieren zijn belangrijk in je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hou je je bezig met het wegen, taggen, enten en over- en inplaatsen van dieren, het inrichten van hokken, schoonmaken van materialen en aparatuur, het registreren en interpreteren van stal computers en het oplossen van storingen.

Job requirements

Over jou

 • Ervaring in de veehouderij is mooi meegenomen maar geen vereiste, affiniteit met de agrarische sector is daarentegen wel gewenst. Gemotiveerde kandidaten met een andere achtergrond worden ook van harte uitgenodigd om te reageren. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in staat procedures te volgen en ziet hier het belang van in.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan nauwkeurig en accuraat werken
 • Verder is het belangrijk dat je je in onze cultuur herkent: we zijn een team, we vertrouwen, we nemen verantwoordelijkheid, we luisteren en we zijn gepassioneerd.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed fulltime startsalaris van € 2.699,05 bruto per maand en € 2.135,07 als je onder de 21 jaar bent. Het salaris wordt jaarlijks opnieuw bekeken, je kunt binnen een aantal jaar groeien naar een salaris van € 3.122,35 bruto per maand!
 • Indien je in de shift gaat werken, ontvang je een toeslag van €608,88 bruto per maand.
 • Ons uitgangspunt is een langdurige samenwerking, dat begint met een 7 maanden contract. Uiteindelijk hoort bij goed functioneren een vast contract zeker tot de mogelijkheden
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis en de keuze om overwerk te laten uitbetalen of op te nemen in tijd
 • Start je dag fris met een gratis douche en bedrijfskleding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een performance bonus, een bruto vergoeding voor je zorgverzekering, reiskostenvergoeding, een gunstige pensioenregeling, fiscaal aantrekkelijke producten en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen


Vragen of interesse?

Bij interesse ontvangen we graag je sollicitatie via onze website. Een korte motivatie is altijd handig!

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar HRNL@cobbvantress.com

or