Skip to content

Dierverzorger pluimvee

Netherlands, Gelderland, HerveldHerveld

Job description

Please note that we only consider Dutch-speaking candidates


Binnen Cobb Europe zijn wij op zoek naar een Dierverzorger voor de Opfok 1. Het betreft een fulltime functie, parttime werken is bespreekbaar. De werktijden zijn van 6.30 uur tot 15.00 uur. Gezien de dieren ook in de weekenden verzorging nodig hebben, werk je weekenddiensten volgens een roulerend rooster.

De functie bestaat uit een combinatie van het verzorgen van dieren (0-5 weken) en het verzamelen van data ten behoeve van ons fokprogramma. 

Als verzorger ben je in de breedste zin verantwoordelijk voor de verzorging van de dieren. Het gaat hierbij voornamelijk om het controleren of de dieren gezond zijn en zich normaal gedragen. Dit doe je door het waarnemen en doorgeven van afwijkingen door te zien, ruiken en voelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren en aanpassen van het voer en water als het gaat om voertechniek, drinknippels en waterdruk. Maar ook taken als het ophalen van de uitval (waar je tevens sectie voor uitvoert) en de stal schoon en optimaal houden voor de dieren zijn belangrijk in je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden voor het verzamelen van fokkerij-data: zoals het instellen, schoonmaken en onderhouden van meetapparatuur en het wegen en taggen van dieren.

Wij zoeken een enthousiaste en betrouwbare collega die in staat is om, binnen grenzen, eigen initiatief te tonen. Je denkt graag mee over de uit te voeren werkzaamheden, werkt accuraat en neemt verantwoordelijkheid.

Job requirements

Over jou

 • Ervaring met het werken met dieren of in de agrarische sector is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste. Wij nodigen gemotiveerde kandidaten met een andere achtergrond ook van harte uit om te reageren.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in staat procedures te volgen en ziet hier het belang van in.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan nauwkeurig en accuraat werken
 • Verder is het belangrijk dat je je in onze cultuur herkent: we zijn een team, we vertrouwen, we nemen verantwoordelijkheid, we luisteren en we zijn gepassioneerd.
 • In verband met onze biosecurity regels is het thuis houden van gevogelte niet toegestaan.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed fulltime startsalaris van € 2.620,44 bruto per maand en € 2.072,89 als je onder de 21 jaar bent. Het salaris wordt jaarlijks opnieuw bekeken, je kunt binnen een aantal jaar groeien naar een salaris van € 3.031,41 bruto per maand!
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis
 • Bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden
 • Start je dag fris met een gratis douche en bedrijfskleding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een performance bonus, een bruto vergoeding voor je zorgverzekering, reiskostenvergoeding, een gunstige pensioenregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen